1. Specialisme
    Ons specialisme ligt voornamelijk bij het ontwikkelen en produceren van huid- en haarverzorgingsproducten. Lees verder >

  2. Jouw wens
    Creativity is intelligence having fun. Zo zien wij de dynamiek met onze klanten. Lees verder >

  3. Het proces
    Wij hechten veel waarde aan een intensieve samenwerking met onze leveranciers en klanten. Van de eerste briefing tot... Lees verder >

Onze expertise, trendinzichten en ambitie zorgen voor het beste resultaat

Personal Care Concepts is ISO 22716 Cosmetics GMP gecertificeerd en staat als organisatie voor kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en efficiency.

We hebben de technologie, de capaciteit en de expertise om jouw idee werkelijkheid te laten worden. Een toegewijd team werkt met je samen aan concept- en productontwikkeling.

Ons klantenportfolio varieert van retail- en winkelmerken, farmaceutische ondernemingen, startups en/of online winkels. Eén ding hebben wij altijd gemeen met onze klanten: de ambitie om samen de beste producten op de markt te brengen!

Contact us

Personal Care concepts realiseert jouw wens

Neem contact met ons op om een belafspraak in te plannen met één van onze accountmanagers. Eventuele vervolgafspraken kunnen desgewenst plaatsvinden in onze showroom. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ideeën en denken graag met je mee!

Tel

Verkoop: +31 072 72 10 840

Adres

Adres: Pannekeetweg 24, 1704 PL, Heerhugowaard

Email

E-mail: info@personalcareconcepts.nl